sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Liian monet kuvittelevat että maahanmuutto ja islam kuuluvat jotenkin ihmisoikeuksiin, sekä sellaisiin itseisarvoihin, joita pitäisi suvaita, vaikka tiedossa on miten muualla on käynyt ja käymässä parhaillaan "väestönvaihtona" eli kansanmurhana?

Aatosta jaloa ja idiotismia liian useilla päättäviin asemiin päässeille demlaluteisiin ja internationaliteihin verrattavilla 6 tuuma rautanaula päässään kulkevilla portinvartijoilla, joilla on hukassa se miksi heidät on valittu valtaan

Liian itseään sivistäneet tai paremmin sanottuna normaali tollot eli "koulutuetut koirat" kuvittelevat että maahanmuutto ja islam kuuluvat jotenkin ihmisoikeuksiin, sekä sellaisiin itseisarvoihin, joita pitäisi suvaita, vaikka tiedossa on miten muualla on käynyt ja käymässä parhaillaan "väestönvaihtona" eli kansanmurhana?

Katso tarkemmin http://kansanmurha.blogspot.fi blogista määritelmästä





Demokratiaharha on psykopaattista kansanmurhaa, missä ollaan tuhottu vuosisadassa Pohjolaan saatu hyvinvointi päästämällä keskuuteemme elintasopakolaisia, islamisteja. Kohtalomme kohta sama kuin intiaaneilla. Voi olla ettei meille varata edes reservaatteja: Ruotsissa on jo Malmön enemmistö muita kuin skandinaaveja, sama virtaus jatkuu muualla Ruotissa, Saksassa, Ranskassa jne, joten: Kumpi on suurempi terroristi: Se joka päästää maahansa ilman passeja turvallisuustarkistuksia kriisialueilta sotarikollisia, elintasopakolaisia, sekä muutama satatuhatta kuten Norjassa muuttamaan väestön muuksi kuin norjalaiseksi vai se joka vastustaa kuten Anders Breivik ko toimia, toimin joilla ennenkin viikinkit asiat hoitelivat?
Seppo Lehto maahanmuuton, islamin, islamistien, miehittäjä-Ryssän, putinismin 100% vastustaja


Pro alkuperäkansojen oikeudet kunniaan omilla alueillaan, maahantunkeutujille vähintään pesäpallomailasta. Ennen osattiin kuten talvi- ja jatkosodassa puolustaa maatamme, nyt on mädättäjät päässeet komentoketjun väärään päähän http://puna-armeija.blogspot.fi

Onneksi suomalainen kansa on osittain jo herännyt ajattelemaan ja toimimaan: Rajat kiinni tavoittein.
Ohessa video 24.10.2015 Tampereen soihtumielenosoituksesta


-------------------------------------------------------------

--------------------------

---------------------------------
Puolassa, Unkarissa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa ymmärretään sovjetmiehityksen ja väestönsiirtojen jäljiltä ettei vastaavaa pidä hyväksyä myöskään EU:n toimin: Ei kiitos millekään pakolaiskiintiöille ja islamistien mahdollisten ja todennäköisten terrorisolujen hyväksymiseksi osaksi yhteiskuntaamme, siinä samalla kuin rasittamaan hyvinvointiamme, yhteiskuntarauhaamme ja muuta turvallisuuttamme.




Terveisiä perseestä yhteiskunnan luteet eli kirves kalloonne mieluummin kuin alistuminen suomalaisten kansanmurhaan toiseuden ja islamin invaasion hyväksyen. Japani ei ole altistunut vastaavaan hölmöyteen kuin USA ja EU.




Esikuvanamme olkoon myös tasankointiaanit, jotka nousivat vastustamaan USA:n 13 siirtokunnan laajenemista "Länteen". Huonostihan heille kävi. Jospa me osaisimme paremmin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti