perjantai 31. toukokuuta 2013

Borderless immigration, immigrants, islam, rajaton maahanmuutto, on aika tehdä muutoksia maahanmuuton suhteen, maahanmuuttajat keskuudessamme - Olisi aika kertoa totuus ja lopettaa valehtelu On aika ajatella: Seppo Lehdon ajatuksia rajattomasta maahanmuutosta

Borderless immigration, immigrants, islam, rajaton maahanmuutto:  On aika tehdä muutoksia maahanmuuton suhteen, maahanmuuttajat keskuudessamme on syytä saattaa vastuullisiksi teoistaan ja ns. positiivinen suosinta ( = syrjintä) on lopetettava.

Olisi aika kertoa totuus ja lopettaa valehtelu. On aika ajatella: Seppo Lehdon ajatuksia rajattomasta maahanmuutosta 

Kansakuntamme uhkakuvat julki ja julkiseen ruodintaan ilman että maamme myydään maanpetturitoimin Jyrki Kataisen ja vihreiden kommaritaustaisten toimin maahantunkeutuville ja meitä kusettaville, toisin kuin talvi- ja jatkosodassa, jolloin toimimme toisin.

Ankkurilapset, humanitaarinen maahanmuutto, huippuosaaminen, työvoiman tarve, väestön ikääntyminen, jne ovat pelkää sananhelinää ja vain keinoja kusetuksellemme. Laskun maksat sinä ja muu alkuperäväestö heikentyvänä toimeentulona jokaisella elämänalueella kattaen kaventuvan yhdenvertaisuuden lain edessä, sekä asuntojonoissa, sosiaalitoimessa, terveyspalveluissa jne.

Palaute e-mail Seppo Lehdolle blogia, maahanmuuttoa ja islamia koskien: vapaussoturi(at)gmail.com

Seppo Lehto Kansakunnan profeetta ja totuudenkivi


Oikea vihreä vaihtoehto, puutarhojen Hulk Seppo Lehto vihreä menninkäinen varoittaa rajattoman maahanmuuton ja islamin vaaroista---------------
Rautaa on monelaista, harva meistä vain on rautaa
http://ajatuksia-maahanmuutosta.blogspot.com/ Pro Jussi Halla-aho europarlamenttiin ;)
------------------
http://ajatuksia-maahanmuutosta.blogspot.fi/
---------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti