tiistai 16. heinäkuuta 2019

Suomi Areena tapahtuma Porissa jälleen vaikenemisen alttarina mokutuksen papeille ja papittarille

Suomi Areena tapahtuma Porissa jälleen vaikenemisen alttarina mokutuksen papeille ja papittarille

Kovin paljon ei tarvitse ajatella epävarmasti vaan varmasti kun näkee ja muistaa miten valkoisen väestön tila on muuttunut liki kansanmurhaksi niin entisessä Rhodesiassa kuin E-Afrikassakin

Nyt mennään liian moneen asiaan perse edellä puuhun. Yhteiskunnan turvallisuudesta on alettu tinkimään liian monella sektorilla vääränlaisen mokutuksen takia. Sama pätee tulevaisuuden vanhushuoltoon etc. 

Mokutuksella ja islamistien asutustoiminnalla keskuuteemme ei taata vanhenevalle väestölle mitään turvaa. Japani on edelleen hyvä esimerkki miten asiat voidaan hoitaa toisin. 

Rikostilastojen ( ja erityisesti väkivalta- ja ryöstötilastojen) mukaan matuinvaasion tuotosten alttius on suoraan verrannolllinen ja ennustettavissa taustaansa mm raiskauksissa, pahoinpitelyissä etc https://turvapaikkaoikeudesta.blogspot.com -----------
Jakakaa: Suomi Areena tapahtuma Porissa jälleen vaikenemisen alttarina mokutuksen papeille ja papittarille------

Kulttuurihistorioitsija Seppo Lehto kansakunnallinen valistajanne jakaa oikeaa tietoa ja Herran siunausta kansakunnalle, mikä mokutuksen papittarien ja pappien kusetuskaasutuksessa kulkee, eikä havaitsee tosiasioitahttps://www.suomenuutiset.fi/suomen-kuvalehti-lansimaat-vaikenevat-kristittyjen-vainosta/ islamisteihin ja isovenäläisiin imperialisteihin ei ole luottamista. Aluesaantomme odottavat palauttamistaan, kuten elintasopakolaisten palautukset kotimaihinsa.

--------
Ajatuksia maahanmuutosta, islamista, tervetuloa keskustelemaan ja kommentoimaan eri blogeihini
https://ajatuksia-maahanmuutosta.blogspot.com/
-----------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti